A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
MAdT – a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók harmadik Tábora
2010. július 25. Thurzó Lajos Közművelődési Központ, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium, Vajdasági Magyar Művelődési Intézet, Zenta
Képző intézmény:Vajdasági Magyar Művelődési Intézet
Képzés jellege:színjátszás

A tábor lakói három színjátszó és egy rendezői csoportban dolgoznak. A hét nap gálaműsorral végződik, ahol minden csapat megtartja műhelybemutatóját, amelyet a csoportvezetők irányítása és rendezése alatt valósítanak meg. Csoportvezető tanárok: Táborosi Margaréta színművész (Újvidék), Csernik Árpád színművész (Szabadka), Gyombolai Gábor színész-drámatanár (Budapest), Perényi Balázs drámapedagógus (Budapest).
MAdT – a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók harmadik Tábora
A csoportfoglalkozások mellett a szakmai tábor résztvevői tematikus műhelymunkákon vesznek részt. A beszédtechnikát Fort Krisztina beszédtanártól (Budapest) sajátíthatják el, a mozgástréningeket pedig Vig Ágnes mozgástanár (Budapest) vezeti.

A tábor időpontja: 2010. július 25. – 2010. augusztus 1. (Érkezés: július 25-én, vasárnap délután hat óráig.)

Színjátszó csoport: alsó korhatár 15 év, felső korhatár 32 év.
Rendezői csoport: alsó korhatár 18 év, felső korhatár nincs.

Jelentkezési határidő: 2010. június 20.

Maximális létszám: 45 fő.

A tábor hozzájárulási díja 2500 dinár.

A résztvevők teljes ellátást kapnak a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ebédlőjében. Elszállásolás a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium kollégiumában.

Jelentkezési lap letölthető innen, vagy igényelhető a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet munkatársától, Lódi Andreától a +381-62-84-96-029-es telefonszámon és az andrea@vmmi.org villámposta címen (vagy az Intézet telefonszámán: 024/816-790). A feltüntetett elérhetőségeken további információ is kérhető.

Túljelentkezés esetén a szervezők figyelembe veszik, hogy a jelentkező tagja-e valamely színjátszó csoportnak, amely részt vesz a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók  Találkozóján, illetve a jövőben tagja kíván-e lenni valamely, a Délvidéken működő színjátszó körnek.

A tábor megvalósulását támogatja:
Nemzeti Kulturális Alap
Tartományi Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi Titkárság
Tartományi Művelődési Titkárság
Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Zenta
Thurzó Lajos Közművelődési Központ, Zenta

Kapcsolattartó neve: Lódi Andrea
Kapcsolattartó telefonszáma: +381628496029
Kapcsolattartó email címe: andrea@vmmi.org