A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Cifra Műhely körútja Bácsfeketehegyen, Temerinben, Maradékon és Bácskossuthfalván
2018. október 05., 08:35
A győri Cifra Műhely Egyesület a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően október 5-én, 6-án és 7-én Vajdaság négy településén tart hagyományőrző programokat. Az egyesület népzenészei, táncosai, oktatói óvodás és általános iskolás gyerekekkel foglalkoznak majd Bácsfeketehegyen, Temerinben, Maradékon és Bácskossuthfalván.
Cifra Műhely körútja Bácsfeketehegyen, Temerinben, Maradékon és Bácskossuthfalván Lesz közös táncolás, táncház, hangszersimogató – ahol a gyerekek megismerkedhetnek a népi hangszerekkel, kipróbálhatják azokat – és kézműves foglalkozás is.

Október 5-én, pénteken délután kezdődik a Cifra Műhely körútja: 17 órakor a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban tartanak foglalkozást.

Október 6-án, szombaton délelőtt 10 órakor a temeriniKókai Imre Általános Iskolában, 16 órától pedig a Maradéki Református Egyházközség épületében várják az érdeklődőket.

Október 7-én, vasárnap 10 órától a bácskossuthfalvi Ady Endre Művelődési Központ ad teret a Cifra Műhely foglalkozásainak.

A helyi szervezők:
Feketics Művelődési Egyesület, Bácsfeketehegy;
Kókai Imre Általános Iskola, Temerin;
Református Egyházközség, Maradék;
Ady Endre Művelődési Központ, Bácskossuthfalva.

A vajdasági turné koordinátora a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség.