A 2013-as MAdT szponzorai


Köszönjük a támogatást!
Vissza
Kádár Annamária szakmai előadása Zentán
2019. június 22., 12:18
Megtisztelő számunkra, hogy a 25 éves Kálmány Lajos népmesemondó verseny jubileuma alkalmából meghívhatjuk Önt DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA pszichológus, egyetemi adjunktus, a Babeş–Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségének vezetője egész napos szakmai előadására.
Kádár Annamária szakmai előadása Zentán
 
Az akkreditált szakmai napot 2019. június 22-én, szombaton, 10 órai kezdettel tartjuk meg Zentán, a Művelődési Ház (Zenta, Fő tér 2.) nagytermében,
és amely két részből áll:
  • 10.00–11.30 óra Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek és felnőttkorban
  • 11.30–11.45 óra Kávészünet
  • 11.45–13.15 óra Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása.
Dr. Kádár Annamária Marosvásárhelyen született. Tanítóképzőben érettségizett, majd 1999-ben a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán szerezte pszichológusi oklevelét. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív fejlődés programon végezte doktori tanulmányait, amivel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka és szervezetpszichológusi szakképesítését. Családterápia, valamint relaxáció és szimbólumterápia irányzatokban képződött tovább. Dolgozott iskolapszichológusként, valamint egyetemi adjunktusként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen. Jelenleg a Babeș–Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségén tanít, az Óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon.
Kutatási és érdeklődési területei: érzelmi intelligencia, flow-élmény, csoportokkal való munka módszertana, asszertivitás, személyiségfejlesztés, önismeret, narratívumok tartalomelemzése, fogalmazási képesség fejlődése és fejlesztése, olvasóvá nevelés, a mese gyógyító ereje, pedagógusi hivatás-személyiség alakítása, valamint a játék szerepe a gyerek személyiségfejlődésben.

Az akkreditált szakmai tanácskozáson való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges – pedagógusoknak és nem pedagógusoknak is – a hajnal.anna84@gmail.com villámpostacímen. Bővebb információ Baráth Hajnal Anna könyvtárvezetőtől a 063/569-247-es mobilszámon kapható.

A szakmai képzés Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa, a Magyar Nemzeti Tanács és a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ szervezésében valósul meg.
Megismételve meghívásunkat, szeretettel várjuk szakmai napunkra!